Dugnadsgjengen forbereder til åpning av bakken imorra

Det er full aktivitet blant medlemmene i dugnadsgjengen idag for å sørge for at alt er klart til åpningen av bakken imorra.

Høland og Setskog sparebank har «kjøpt» åpningsdagen og sørger for gratis kjøring for alle denne dagen. En stor takk til vår hovedsponsor som bidrar til en flott åpningsdag på denne måten.

 

Bjørkelangen skisenter satser på å åpne til helgen

Etter en flott periode med kuldegrader har dugnadsgjengen i Bjørkelangen skisenter hatt fine forhold for å produsere snø. Nå nærmer det seg snart 300 timer med snøproduksjon, og da begynner bakken å bli klar for publikum.

Alpinbakken i Dalhauglia åpner
BJØRKELANGEN: Alpinbakken i Dalhauglia åpnes til helga.

Roger Ødegård, roger@indre.no, 922 05 448
– Vi har arbeidet så å si døgnet rundt siden kuldeperioden begynte med å produsere kunstsnø, og nå begynner det å hjelpe. Totalt har vi produsert kunstsnø i 250-300 timer. Vi har også en del snø i reserve, sier Robert Holtet i Aurskog-Høland Alpinklubb.
God dugnadsånd
Klubben har en drivende god dugnadsånd, og satser på å åpne til helga.
– Alt ligger til rette. Vi ønsker oss bare litt mindre kulde. Snøen er lett som fjær. Vi satser på å holde åpent tirsdag, onsdag, torsdag, lørdag og søndag framover. Det kan godt hende vi har såpass mye snø at vi kan holde åpent også i påsken. Det henger selvfølgelig også litt på værgudene, slår Holtet fast.